Een unieke rit! - Corporate Recruiter Uber Employee Review

26 Jan 2016
Business outlook

Pros

Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te werken.

Cons

UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de werkwijze. Maar het kan soms ook beangstigend zijn.

Explore other reviews about Uber

25 Jan 2026
Business outlook

Pros

You get to work on your own schedule

Cons

You don't really have control of where the ride takes you for the most part

6 Jan 2016
Business outlook

Pros

I love being able to work around truly passionate people who are ready to change the world. The culture is great, free snacks and food is big plus. I had the opportunity to take ownership of projects within my first month

Cons

The hours are much longer than any other job I've worked in, but this is expected to change as we continue hiring more help

271
avatar