Werken bij Vereen - Recruiter Vereen Employee Review

5.0
17 Jul 2024
Business outlook

Pros

Het werken bij Vereen bevalt mij erg goed omdat het een organisatie is waar je veel kan en mag ondernemen. Je word vrij gelaten in de invulling van je functie binnen kaders natuurlijk. De balans tussen werk en privé is prettig omdat je in overleg met je collega's altijd eens een keer kan schuiven met bijvoorbeeld je werkdagen.

Cons

Vereen is een fusieorganisatie tussen Driezorg en ZGIJV. Waar een fusie kansen biedt om dingen anders te doen zorgt het er ook voor dat er soms wat onduidelijkheid is waar je voor iets moet zijn.

avatar
Vereen Response
1y
Bedankt voor je positieve review en je feedback! We zijn blij om te horen dat je het werken bij Vereen als prettig ervaart, vooral de vrijheid en flexibiliteit die je hebt binnen je functie. Het is ook goed om te weten dat je een goede werk-privébalans kunt vinden door overleg met je collega's. We begrijpen dat de fusie tussen Driezorg en ZGIJV soms wat onduidelijkheid kan veroorzaken. We zijn bezig om onze interne communicatie en processen te verbeteren, en jouw feedback helpt ons daarbij enorm. Dank je wel voor je inzet en betrokkenheid bij Vereen. We blijven ons best doen om een fijne werkomgeving te bieden waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Mocht je nog suggesties of ideeën hebben, laat het ons dan vooral weten.

Explore other reviews about Vereen

5.0
28 May 2026
Business outlook

Pros

- Goede werk-privébalans - Uitdagend werk - Fijne collega's

Cons

- Besluitvorming wat langzaam en stroperig

1.0
22 Nov 2025
Business outlook

Pros

Fijne directe collega’s Prima secundaire voorwaarden Fijne bewoners om voor te zorgen

Cons

Moeilijke cultuur door management. Stemming van locatiemanager kan je werkdag bepalen. Als je niet in de straat van manager en regie verpleegkundige past, kan je beter gaan. Wijze van roosteren is ongezond en zorgelijk te noemen. Er is een CAO, maar deze interpreteert locatiemanager op een eigen manier Dit zijn voor mij ook de redenen geweest om bij deze stichting weg te gaan. Veel medewerkers zijn bang, maar ddurven dit nietbuit te spreken

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All