employer cover photo
employer logo
employer logo

TechDivision (Germany)

Is this your company?

Super company. Real family - Software Architect TechDivision (Germany) Employee Review

5.0
11 Apr 2023
Business outlook

Pros

Edge of technologies Modern workflow and practices Agile approach Friendly people Cool and opened management Great office A lot of opportunities for self-improvement Perfect support/development of junior-mid level employees

Cons

- People are too focused on speaking German and not quite opened to english speaking employees - Salary is decently lower than market

avatar
TechDivision (Germany) Response
2y
Dear colleague, thank you for your review and your positive statements about the company, we appreciate that. It is true that our corporate communications are largely in German, but there are now also some English-speaking teams. We are equally hoping for openness from our English colleagues here to make an effort to speak German. But if you ever feel unheard or misunderstood please feel free to address your concerns. Herzliche Grüße Deine TechDivision

Explore other reviews about TechDivision (Germany)

5.0
22 Jan 2025
Business outlook

Pros

es wurde sich viel Zeit genommen und spannende Aufgaben übertragen, respektvoller Umgang miteinander, familiäres Umfeld

Cons

man bekommt nicht so viel aus anderen Abteilungen/Teams mit

3.0
21 Jun 2024
Business outlook

Pros

Klima innerhalb der Teams Freie Gestaltung der Arbeitszeiten

Cons

Gehalt Kommunikation außerhalb der Teams Repetitive Aufgaben Kunden über den Mitarbeitern

avatar
TechDivision (Germany) Response
1y
Liebe*r Kolleg*in, vielen Dank für deine Bewertung und dass du dir die Zeit dafür genommen hast! Erst einmal freut es uns natürlich, dass du dich in deinem Team wohlfühlst und du die Flexibilität genießt. Wir sind bemüht durch verschiedene Tools eine gute unternehmensweite Kommunikation zu gewährleisten, komme gerne auf uns zu falls du noch andere Ideen hast. Darüber hinaus freuen wir uns insgesamt, wenn du auch nochmal persönlich auf uns bezüglich deiner Kritikpunkten zukommst und wir gemeinsam überlegen können, wie wir diese verbessern. Viele Grüße Deine TechDivision
See reviews by: Helpful|Rating|Date|All