Leuke werkgever met uitstekende sfeer - Accountmanager OneXillium Employee Review

5.0
15 Apr 2024
Business outlook

Pros

Hele leuke werkgever, waar ik 2 jaar met plezier heb gewerkt. In je eerste weken krijg je een inwerkperiode met veel training waardoor je klaargestoomd wordt voor het echte werk. Je voelt je meteen thuis binnen dit bedrijf. Zowel in Maastricht, Amsterdam als Woerden leuke teams met leuke collega's. Uiteraard worden er bepaalde prestaties verwacht maar om deze prestaties te bereiken krijg je alle hulp vanuit de organisatie. Kennis en expertise gaan gepaard met leuke borrels en gezellige uitjes.

Cons

niet van toepassing bij OneXillium

avatar
OneXillium Response
6mo
Bedankt voor je positieve review over OneXillium. Ik ben blij te horen dat je jouw werkperiode als leuk hebt ervaren en dat je onze onboardingsperiode hebt gewaardeerd. Hier proberen we ook als werkgever echt het verschil in te maken. Veel succes gewenst bij jouw toekomstige carrière. Marleen Mentink Talent & Acquistion Specialist

Explore other reviews about OneXillium

5.0
25 Mar 2026
Business outlook

Pros

- Goede werksfeer, informele bedrijfscultuur - Capabele collega's - Focus op persoonlijke groei en ontwikkeling - Transparante beoordeling van prestaties

Cons

Niet van toepassing voor mij.

2.0
4 Nov 2025
Business outlook

Pros

Aardige mensen om mee te werken

Cons

De bedrijfsvoering is een totale ramp, komen afspraken niet na. Behandelen werknemers echt heel erg slecht. Lijken op het oog goed te betalen, maar er is geen werk/prive balans, het valt echt tegen, is niet de moeite waard.

avatar
OneXillium Response
6mo
Het spijt me te horen dat jouw periode bij OneXillium niet heeft voldaan aan je verwachtingen. Ik vind het belangrijk om feedback serieus te nemen, zeker wanneer het gaat om onderwerpen als werk-privébalans, onderlinge communicatie en het nakomen van afspraken. We streven als OneXillium ernaar om een omgeving te creëren waarin collega’s zich gehoord en gewaardeerd voelen. We nemen jouw opmerkingen mee in ons proces om de bedrijfsvoering en interne processen te verbeteren. Mocht je nog de behoefte hebben om jouw ervaring verder toe te lichten, dan staan sta ik altijd open voor een gesprek. Dank voor je bijdrage en ik wens je het beste in je verdere carrière. Marleen Mentink Talent & Acquistion Specialist
See reviews by: Helpful|Rating|Date|All