8y
Geachte heer / mevrouw,
Als eerste betreur ik uw negatieve ervaring met uw voormalig werkgever.
Echter, ik begrijp dat u een "voormalig werknemer - Buitendienst medewerker in Rotterdam" bent. Aangezien wij als NTS Group geen vestiging hebben in Rotterdam heb ik sterk het vermoeden dat u een ander NTS-bedrijf bedoeld. Wij hebben binnen ons functiehuis ook geen rol als buitendienst medewerker.
Daarnaast herken ik in uw review, vanuit onze organisatie, uitsluitend de pluspunten.
Ter info, onze organisatie NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing.
Dit doen we met veel aandacht voor onze werknemers, die wij geregeld bevragen over het 'waarom kiezen voor NTS'. Het antwoord hierop is zeer consistent, namelijk:
1. Grote diversiteit aan uitdagende projecten
2. Veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.
3. Onderdeel uitmaken van de top in technologie, binnen een familiaire cultuur met minimale hiërarchie.
Indien u behoefte heeft aan toelichting op het bovenstaande of contact over uw volgende stap in uw carrière, ben ik bereikbaar op het onderstaande mobiele nummer. Hopende u hiermee voldoen te hebben geïnformeerd.
Veel succes toegewenst.
Met vriendelijk groet,