MWM2 / Crowdtech review - Software Engineer MWM2 Employee Review

3.0
12 Oct 2020
Business outlook

Pros

It is a very fun place to work at. The people are always in for a laugh. There is a good vibe. Arcade machine

Cons

low pay. Pretty high pressure. Mundane tasks something is always going wrong. some very old software running

Explore other reviews about MWM2

2.0
4 Aug 2025
Business outlook

Pros

Er werken vriendelijke mensen bij MWM2 en je kan doorgroeien binnen het bedrijf.

Cons

Ontzettend veel verloop in werknemers. Werknemers raken overspannen of nemen binnen twee jaar ontslag om ergens anders te gaan werken. Er wordt constant geworven voor junior posities waardoor er een hoge druk ligt op mensen in senior-functies die de hele tijd bezig zijn met het opleiden van nieuwe medewerkers. Salaris is extreem laag en er is zeer weinig mogelijkheid tot onderhandelen. HR gaat op een zéér bijzondere manier om met mensen die ziek worden. Bedrijfsleider van MWM2 denkt alleen maar aan de omzet en kijkt niet naar wat er intern verbeterd moet worden.

2.0
4 Jun 2021
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Prima bedrijf voor een starter. Snel veel verantwoordelijkheid. Leuke jonge collega's en klanten.

Cons

- Heel laag salaris en minimale salarisgroei. - Weinig echte waardering voor medewerkers. - Draait inderdaad (zoals hieronder al eens correct is opgemerkt) voornamelijk op onderbetaalde junioren. - Hoog verloop. Meeste werknemers houden het na 2 a 3 jaar om bovengenoemde redenen voor gezien. - Vermelde pensioenregeling stelt weinig voor (5% van bruto salaris). - Slechts gedeeltelijke/ zeer beperkte reiskostenvergoeding. - Als 'luisterbedrijf' wordt er weinig naar eigen medewerkers geluisterd. - Visie van het MT/ bedrijf strekt niet verder dan het jaarlijks verhogen van de omzet.

avatar
MWM2 Response
5y
Bedankt voor jouw feedback en goed om te lezen dat je snel veel verantwoordelijkheid hebt gekregen met leuke collega's en klanten. Het spijt ons om te horen dat er een aantal punten niet naar jouw zin waren. We streven ernaar om onze medewerkers marktconform te belonen en hebben een salarishuis met vaste schalen per functie niveau. Dit wordt voorafgaand aan de indiensttreding gedeeld zodat dit zo transparant en eerlijk mogelijk is. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn eveneens zoveel mogelijk marktconform en conform de wetgeving van de belastingdienst zoals onze reiskostenvergoeding. We hebben in tegenstelling tot veel andere werkgevers een gratis gezamenlijke lunch. Daarnaast bieden we ook keuzevrijheid zoals ten aanzien van onze pensioenregeling en vakantiedagen (kun je bijkopen). De pensioenregeling biedt een aantal opties zodat onze medewerkers dit kunnen aanpassen aan hun eigen wensen, standaarden en leeftijdsfases. Bij MWM2 staat een goede sfeer, vrijheid en collegialiteit voorop en we investeren in onze mensen met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, dat is wat ons betreft onbetaalbaar. We nodigen je naar aanleiding van jouw feedback graag uit om met ons in gesprek te gaan. Dit kan ons verder helpen om MWM2 voor onze huidige en toekomstige werknemers nog meer te verbeteren en te ontwikkelen.
See reviews by: Helpful|Rating|Date|All