Goede doorgroeimogelijkheden - Sales Manager Lightspeed Employee Review

5.0
14 May 2018
Business outlook

Pros

Het afgelopen jaar was een van de belangrijkste doelen van hoger management om te investeren in de mensen. Ik heb dit als werknemer echt gemerkt. Er zijn veel nieuwe initiatieven gekomen op basis van de employee surveys - Zo zijn er meer mogelijkheden gekomen voor training - We zijn verhuisd naar een nieuw pand met meer voorzieningen - Erg transparantie over groeipaden en bedrijfsvoeringen Er zijn iedere maand nieuwe positieve ontwikkelingen en zo blijven we als bedrijf en werknemers groeien.

Cons

Bij Lightspeed zijn we een grote familie en soms is het lastig om je work/life balance goed te houden. Dit is de verantwoordelijkheid van werknemers zelf, maar omdat we heel vaak leuke dingen doen met het team, is het verleidelijk om je beste vrienden te worden met je collega's.

avatar
Lightspeed Response
7y
Wat een super review! We zijn blij om te horen dat onze cultuur levendig en wel is en dat aan beide kanten van de oceaan. Het is belangrijk dat wij overal een gelijke sfeer vol met energy, passie en inspiratie hebben, waarbij het dus niet uitmaakt vanuit welke kantoor je werkt. We zijn echt als 1 grote familie, dus we zorgen dat iedere nieuwe medewerker daarbij past. Transparantie is belangrijk voor ons en we zijn daarom blij om te horen dat je onze driemaandelijkse survey waardeert en hierbij positieve veranderingen hebt gezien. We waarderen je feedback dan ook zeker! Bedankt daarvoor!

Explore other reviews about Lightspeed

5.0
25 Nov 2024
Business outlook

Pros

nice atmosphere and understanding people

Cons

Very hard for people who dont communicate

3.0
1 Apr 2026
Business outlook

Pros

Flexible hours, unlimited PTO, in a position to really grow after a few really rough years.

Cons

Too many "yes" people near the top. VPs and directors want certain things done that they assume it will get done even if you show them hard evidence that it's not possible. If you give them a time line, they assume you can do it In half the time which is not how I work. Also there is a lot of " the right hand does not know what the left hand is doing"

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All