Pros
Tijdens mijn periode bij Payment Solutions BV heb ik mijn kennis op vlak van computertoepassingen en administratieve tools aanzienlijk kunnen uitbreiden. Het loon en de voordelen lagen goed, en ik werkte in een kleine, hechte groep collega’s. Toch verliep de samenwerking niet altijd even vlot. Er was weinig tot geen respect vanwege twee collega’s, wat de werksfeer zwaar beïnvloedde. Daarnaast vond ik dat de teamleider zijn rol niet neutraal invulde; bij conflicten werd mijn kant zelden beluisterd. Dit gaf me het gevoel dat ik niet ernstig genomen werd. Bijkomend was er sprake van machtsmisbruik binnen een familieverband op de werkvloer, wat het vertrouwen verder ondermijnde. Ik neem vooral de leerervaring en technische groei mee uit deze periode, maar ben ook tevreden met mijn keuze om een nieuwe, meer evenwichtige werkomgeving op te zoeken.
Cons
Tijdens mijn tijd bij Payment Solutions BV heb ik waardevolle werkervaring opgedaan en veel geleerd. Helaas waren er ook aspecten die de werksfeer minder aangenaam maakten. Ik voelde me onvoldoende gerespecteerd door enkele collega's, wat een negatieve invloed had op mijn motivatie. Daarnaast had ik het gevoel dat de teamleider niet altijd neutraal of doeltreffend handelde bij conflicten, waardoor ik me soms niet gehoord voelde. Deze situaties hebben bijgedragen aan mijn beslissing om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik kijk echter met dankbaarheid terug op wat ik geleerd heb en wens het bedrijf het beste toe voor de toekomst.