Pros
Misschien de lease auto met tankpas welke onbeperkt gebruikt mag worden
Cons
Sluit mij volledig aan bij het schrijven in de vorige beoordeling. Zelf meegemaakt dat bij afwijzing door een opdrachtgever, omdat ik de opdracht deels zelf niet zag zitten, ik alsnog aangeboden werd (door DPA) aan dezelfde opdrachtgever om aan de slag te gaan. Bij aangeven daar totaal geen behoefte aan te hebben, nul respons vanuit DPA. Ik moest denken aan mijn carrière als interimmer en maling hebben aan het feit dat de betreffende opdrachtgever niet zat te wachten op mij. Kortom opdracht was gedoemd te mislukken vanaf de start. Nul begeleiding vanuit DPA, zelfs na aangegeven daar behoefte aan te hebben. In plaats daarvan werd de schuld bij mij gelegd en werd achter mijn rug om gecommuniceerd met de opdrachtgever welke vervangende interimmer op korte termijn mijn plaats kon innemen. Accountmanagers die totaal geen besef hebben wat er bij de opdrachtgever speelt. Geld is de enige drijfveer. DPA schermt met dure opleidingen en veel carrièremogelijkheden, niks van waar. Opdrachten die totaal niet in de lijn der verwachtingen liggen. Respectloos gedrag naar eigen personeel.